ČUDNE PRIČE 197 – Tragedija u DOBOJU – Ko je ubio SAŠU KULIŠIĆA⁉️

Nepoznata tragedija koja je zadesila porodicu Kulišić

Jedan tragičan događaj koji se nedavno desio u Doboj-u potresao je mnoge ljude. Porodica Kulišić je ostala zatečena i u šoku kada su roditelji, Saša i Andrea, nestali bez traga. Ova priča je samo jedan od mnogih sličnih slučajeva koji se dešavaju poslednjih meseci.

Nestanak roditelja

Sve je počelo 30. januara 2024. godine kada su deca porodice Kulišić pozvala svoje kumove i tetke da im kažu da njihovi roditelji nisu kod kuće već ceo dan i noć. Pored toga, primetili su tragove krvi u sobi svojih roditelja. Uplašeni i zabrinuti, deca su zamolila kumove i tetke da dođu kod njih i pomognu im da shvate šta se tačno desilo sa njihovim roditeljima.

Sumnje i strahovi

Kada je kum došao u kuću porodice Kulišić, i on je primetio tragove krvi u sobi. Prva misao koja mu je pala na pamet bila je da je došlo do nekog nasilja u porodici. Možda su supružnici imali svađu i otišli negde da se smire. Kum je odmah obavestio policiju o svemu što se dešava.

Misteriozno otkriće

U isto vreme dok je policija ispitivala kuma, dobili su poziv da je pronađeno telo muškarca koji je bio vezan za drvo na piknik prostoru u blizini. Nakon istrage, utvrđeno je da je telo pripadalo Saši Kulišiću.

Ko je bio Saša Kulišić?

Saša Kulišić je bio uspešan poslovni čovek iz Doboj-a. Bio je poznat kao jedan od najvećih uvoznika automobila. Ubrzo nakon završetka srednje škole, otvorio je svoju prvu auto-garažu, a kasnije je razvio svoje preduzeće. Bio je cenjen i voljen u svojoj zajednici, poznat po tome što je bio dobar prema svojim radnicima i prijateljima. Međutim, kako je vreme prolazilo, Saša je sve manje vremena provodio kod kuće sa decom. Pokušavao je da nadoknadi taj nedostatak darujući im skupe poklone, ali je to samo dodatno udaljavalo njegovu porodicu.

Njegova nova ljubavna veza

Iako je Saša bio u braku sa Andreom, s kojom je imao dvoje dece, odlučio je da se razvede i započne novu vezu sa devojkom po imenu Dražen. Između Saše i Andreje postojala je ljubavna afera koja je dovela do tragičnog kraja.

Zločin i hapšenje

Nakon istrage, policija je uhapsila Drežena i Andreu zbog sumnje da su učestvovali u nestanku i ubistvu Saše Kulišića. Izjava koju su dali prilikom saslušanja otkriva da je Dražen brutalno pretukao Sašu, a zatim su ga vezali i odvezli do šume gde ga je Andrea ubola nožem. Motiv za ovaj zločin još uvek nije potpuno jasan, ali veruje se da su ljubomora i lični interesi imali ulogu u ovom tragičnom događaju.

Zaključak

Ova priča izaziva mnogo pitanja i zabrinutosti. Motiv za ubistvo Saše Kulišića ostaje misterija, ali je važno da pravda bude zadovoljena i da se svi oni koji su uključeni u ovaj zločin suoče sa posledicama svojih dela. Ovaj slučaj služi kao podsetnik na to koliko je važno negovati i čuvati porodicu, jer nezadovoljstvo i ljubomora mogu dovesti do tragedije.