ČUDNE PRIČE 197 – Tragedija u DOBOJU – Ko je ubio SAŠU KULIŠIĆA⁉️

Naslov: Uznemirujući događaj u Doboj – misteriozni nestanak i ubistvo Saše Kulišića

Podnaslovi:
1. Nestanak porodice Kulišić
2. Sumnje na nasilje u porodici
3. Otkriće beživotnog tela
4. Ko je bio Saša Kulišić?
5. Nova ljubavna veza i sumnjivi potezi
6. Trikovi Andrea i Dražena za skrivanje tragova
7. Motiv zločina – novac, ljubav ili lični interes?

Dragi čitatelji, večeras ćemo u Strange Stories obraditi događaj koji se nedavno desio u Doboj-u, a koji je izazvao veliku uznemirenost kod svih nas. Nažalost, ovo je samo jedan od mnogih sličnih slučajeva koji su se nedavno dešavali. Kako je sve počelo? 30. januara 2024. godine, deca porodice Kulišić su pozvala kumove i kume da im kažu da njihovi roditelji nisu kod kuće ceo dan i noć. Majka je takođe nestala sa svojim sinom, ostavljajući sve svoje stvari iza sebe, uključujući i mobilne telefone. Deca su bila veoma zabrinuta i zamolila su kumove i kume da dođu i pomognu im u pronalaženju svojih roditelja.

Sumnje na nasilje u porodici su se pojavile kada je starije dete pronašlo tragove krvi u roditeljskoj sobi. Ovo je zabrinulo svedoka koji je došao u kuću porodice Kulišić i takođe primetio male tragove krvi. Prva pomisao je bila da je došlo do nekog oblika nasilja u porodici i da su roditelji otišli negde dok se situacija ne smiri. Svedok je odmah obavestio policiju o svemu tome, a onda su dobili informaciju da je pronađeno beživotno telo muškarca vezano za drvo na piknik mestu u Preslici.

Beživotno telo je pronađeno od strane radnika koji je hranio pse u obližnjem prihvatilištu za napuštene pse. Oko tela su bili psi koji su skakali i lizali golo i mrtvo telo mladića koje je bilo vezano za drvo. Radnik je odmah pozvao policiju i ubrzo je došla ekipa za istragu.

Sada se postavlja pitanje ko je bio Saša Kulišić? Saša Kulišić je rođen 1978. godine u Doboju i odrastao je u uglednoj i primerenoj porodici. Bio je uspešan preduzetnik i jedan od najvećih uvoznika automobila u gradu. Međutim, njegov život se promenio kada je upoznao Andreu Kajganić, koja je postala njegova druga supruga. Saša je bio voljen od strane svih u Doboj-u i bio je poznat po svojoj velikodušnosti prema radnicima i prijateljima.

Međutim, poslednjih meseci pred nestanak, Saša je počeo da se ponaša čudno. Primetno je bilo da se često uspavao bez razloga i da je bio odsutan tokom vožnje ili dok je sedeo u kafiću. Njegovi prijatelji su primetili ovo i savetovali mu da poseti lekara radi detaljnog pregleda. Takođe, jedan od prijatelja je primetio da je Andrea viđena kako se ljubi sa drugim muškarcem u javnosti.

Sumnje na aferu između Andre i tog mladića su rasle, ali se ne zna tačno kako i kada su njih dvoje postali ljubavnici. Kada je Saša saznao za ovu aferu, on je nestao, a njegovo telo je pronađeno sledećeg dana na piknik mestu. U međuvremenu, Andrea je otišla u Banja Luku gde je iznajmila stan kako bi provela vreme sa svojim ljubavnikom Draženom Lazarevićem.

Dražen Lazarević je bio mladić star 19 godina koji je radio na benzinskoj pumpi u Petrovu. On je bio dobrovoljac i cenjen od strane svojih kolega. Njegova motivacija za učešće u ovom zločinu ostaje misterija.

Motiv ovog zločina još uvek nije potpuno jasan. Da li je u pitanju novac, ljubav ili nešto drugo? Porodica Saše Kulišića veruje da je motiv bio lični interes. Bez obzira na motiv, ova užasna tragedija treba da služi kao upozorenje svima koji razmišljaju o sličnim postupcima.

Istražitelji će nastaviti sa ispitivanjem svih činjenica kako bi utvrdili pravu istinu o smrti Saše Kulišića. Važno je da se utvrdi ko je tačno izvršio ovaj zločin i da se pravda zadovolji.

U narednim nedeljama očekuje se dalji napredak u istrazi, a mi ćemo vas obaveštavati o svim novim informacijama koje se budu pojavile.

Do sledeće Čudne priče, želim vam sve najbolje!